Retourneren & ruilen

Retourneren

Heb je iets bij ons besteld, maar is bijvoorbeeld de maat niet goed? Jammer, maar uiteraard geen probleem! Je kan gemakkelijk jouw product(en) herroepen, beter bekend als retourneren. Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling zelfs gratis als het geen items uit de sale zijn. Heb je met een kortingscode een bestelling geplaatst? Dit valt niet onder sale items en retourneren is dus gratis.

Met het antwoordnummer kan je het pakket gratis afleveren bij een PostNL servicepunt. Vind hier jouw dichtstbijzijnde servicepunt. Als je in België woont of een ander land, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. 

Sale retourneren

Retourneer je item(s) uit de sale? De kosten van het retour zijn € 3,95. We werken met een antwoordnummer, hierdoor kan je het pakket kosteloos afleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. De retourkosten van € 3,95 worden achteraf verrekend met het geretourneerde.

Let op: het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je herroeping in ongeschonden staat is en - indien redelijkerwijs mogelijk - is voorzien van aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. En, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Artikelen passen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed is en of de artikelen bij je passen is natuurlijk geen probleem. Echter het gebruik van de artikelen voor andere doeleinden is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen drie werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding). 

Ruilen

Past het product niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan kun je het product ook gemakkelijk omruilen. Woon je in Nederland, dan kun je jouw product gratis ruilen. Woon je in België of een ander land, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Sale ruilen

Lukt de ruiling van je sale item niet, omdat bijvoorbeeld de gewenste maat niet op voorraad is? Dan zal de ruiling automatisch als een retour behandeld worden en wordt er € 3,95 retourkosten verrekend met het geretourneerde.

 

Ruilen via het herroepingsformulier

Ook kan je je product omruilen via ons herroepingsformulier. Vul het formulier in en vermeld voor welke maat of kleur je het wilt omruilen. Let op dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verstuur de ruiling binnen 14 dagen terug. Na ontvangst van je ruiling versturen we je jouw nieuwe artikel gratis toe, mits alles in orde is en het geen sale items betreft.

 Uitzonderingen retourneren

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;

 Identiteit ondernemer

Moda Italiana B.V.
Amstellaan 1
2105VD
Heemstede
KVK 76305090
BTW NL860581925B01

Herroepingsformulier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Moda Italiana B.V.
Amstellaan 1
2105VD Heemstede


— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

 

 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

You have successfully subscribed!